Beste bewoner, beste bezoeker van Kolderbos,


Stad Genk en Nieuw Dak willen het leven in Kolderbos nog aangenamer maken. Samen met jou willen ze een toekomstvisie schrijven voor grote en kleine veranderingen. Een grote verandering in Kolderbos is de afbraak van twee grote woonblokken vanaf 2023. Hoe kunnen de nieuwe appartementen goed passen in Kolderbos? Er zijn nu al veel groene plekjes in Kolderbos. Welke problemen met netheid van deze plekjes ervaar jij? Hoe kunnen we ze nog aangenamer maken? En ervoor zorgen dat jij er van kan genieten samen met je buren, vrienden en familie?

De antwoorden op deze vragen en vele anderen hebben we nodig om de toekomstvisie te schrijven. Graag willen we weten wat jij daarvan vindt en hoe jij Kolderbos graag zou zien in de toekomst. Door zoveel mogelijk mensen de vragenlijst te laten invullen, willen we een Kolderbos voor iedereen creëren.

Om te beginnen, moet je de algemene voorwaarden aanvaarden zodat we je antwoorden kunnen verwerken. We geven je gegevens niet door aan iemand anders. De tekstvelden met een sterretje * zijn verplicht.

Alvast heel erg bedankt om mee te bouwen aan het toekomstige Kolderbos!